Παρασκευή 25 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πετρούπολης πολιτιστικές δράσεις

Τους «Πέρσες» του Αισχύλου θα παρουσιάσουν οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Δήμου Πετρούπολης, στις 28/5, στο θέατρο «Πέτρα». Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των μαθημάτων αρχαίου δράματος που πραγματοποιούνται στη σχολή. Οι «Πέρσες» του Αισχύλου εξακολουθούν να χαράζουν νοητούς δρόμους ειρήνης και ήθους. Αν και ο ίδιος ο Αισχύλος πολέμησε τους Πέρσες, τους κρίνει με μεγαλοθυμία.

Σκηνοθεσία: Νίκος Διονύσιος. Σκηνικά - κοστούμια: Κακριδάς Δημήτρης. Μουσική: Καγιάννης Κωνσταντίνος. Παίζουν: Αγριόμαλλος Γιάννης, Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος, Γιαννάτου Συμεώνη, Γκριντάσοβα Μαρί, Γρηγορίου Ελένη, Ευαγγελάτου Λία, Καλύβα Μαρία, Κουρτέσης Παναγιώτης, Μανωλάκου Σοφία, Μητρόπουλος Αλέξανδρος, Παπαντώνη Μαργαρίτα, Πήλιουρα Κέλλυ, Πλαγιανός Κωνσταντίνος, Ρώτα Αντωνία, Τσιάλος Γιώργος, Τσιαούση Ειρήνη, Τσούλος Λευτέρης. (Είσοδος ελεύθερη).

  • Ο Δήμος Πετρούπολης οργανώνει, επίσης, την «7η Εκθεση Κεραμικής» με έργα των μελών του εργαστηρίου που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, με μεγάλη συμμετοχή δημοτών. Η έκθεση που εγκαινιάζεται σήμερα (7.30 μ.μ.), στο εργαστήριο Κεραμικής (Πνευματικό Κέντρο, είσοδος από Αθανασίου Διάκου) και θα λειτουργήσει μέχρι 1/6 (7.30 - 9.30 μ.μ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ