Παρασκευή 25 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
24ωρο
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Νότιας Εύβοιας του ΚΚΕ και τα παραρτήματα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ του Νομού Εύβοιας διοργανώνουν την Κυριακή, 27.5.2012, και ώρα 11 π.μ. στους Ταξιάρχες Κύμης, εκδήλωση τιμής για τον αντιφασιστικό αγώνα του λαού μας και τα θύματα του ναζισμού στους Ταξιάρχες, καθώς επίσης για όλους τους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

-- Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) θα τιμήσει την επέτειο της έναρξης του ένοπλου αγώνα του ΕΛΑΣ κατά του κατακτητή, με εκδήλωση που διοργανώνεται, την Κυριακή 27 Μάη ώρα 10.00 το πρωί, στην Καλύβα Στεφανή. Μετά τους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιών από Δήμο Μακρακώμης, ΠΕΑΕΑ, ΚΝΕ και ΚΚΕ.

-- Το Παράρτημα Βόλου - Νέας Ιωνίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνει με τη ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και το ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ εκδήλωση μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν για τη λευτεριά και το δίκιο, στάθηκαν ολόρθοι μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα και έδωσαν τη ζωή τους για την προκοπή του λαού. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 27 Μάη, στις 11 το πρωί, στο χώρο του μνημείου εκτελεσθέντων (στο Καζανάκι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ