Κυριακή 3 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Ολοι, ξανά με πείσμα, για ΚΚΕ όρθιο και δυνατό!

Κάλεσμα για μάχη ψήφο την ψήφο, για να μην καταφέρουν να αποδυναμώσουν το Κόμμα

«Ολοι, ξανά, στην κρίσιμη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 17 Ιούνη, να μη χαθεί καμιά ψήφος για να βγει το ΚΚΕ όρθιο και δυνατό. Δυνατό το Κόμμα μας που, πάνω από 90 χρόνια μέχρι σήμερα, ασταμάτητα, δίνει μαζί με το λαό μας τον αγώνα για τα γνήσια λαϊκά - εργατικά δικαιώματα».

Το προσκλητήριο αυτό απευθύνει η Κεντρική Διοίκηση της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) στους «συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες, τους αντιστασιακούς του ΕΑΜικού αγώνα, τους μαχητές του ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, φίλους και απογόνους των αντιστασιακών αγωνιστών», επισημαίνοντας τα εξής:

«Εχουμε χρέος - σήμερα, τώρα! - με όλες μας τις δυνάμεις - και πιο αποφασιστικά απ' ό,τι στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση της 6 Μάη - να δώσουμε τη μάχη για να μείνει όρθιο και δυνατό το ΚΚΕ. Δυνατό, κόντρα στις επιδιώξεις της πλουτοκρατίας και των μηχανισμών του συστήματος για τη μείωση της εκλογικής του δύναμης. Που θέλουν να μειώσουν ή και να εξαφανίσουν το ΚΚΕ, αν το μπορούν, "σπρώχνοντας" τον κόσμο να στηρίξει τον αφερέγγυο ΣΥΡΙΖΑ που τον προετοιμάζουν για "αριστερό δεκανίκι" του συστήματος, στα πλαίσια της αναμόρφωσης του φθαρμένου δικομματικού πολιτικού συστήματος, ετοιμάζοντας το νέο δίπολο δεξιά/κεντροδεξιά και αριστερά/κεντροαριστερά για να μπορέσουν να υποτάξουν το λαό, χειραγωγώντας τον ξανά.

Γι' αυτό, σήμερα περισσότερο από ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες, κινητοποιούμαστε, απευθυνόμαστε σε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριές μας, στα παιδιά και τα εγγόνια μας, σε όλους τους δικούς μας ανθρώπους, στους γνωστούς και τους φίλους της Αντίστασης και των καθημερινών λαϊκών αγώνων. Τους ενημερώνουμε για την πολύ δύσκολη και κρίσιμη εκλογική μάχη που δίνει το Κόμμα μας, το ΚΚΕ. Τους καλούμε να ξαναψηφίσουν το Κόμμα όσοι το ψήφισαν στις 6 Μάη και να κερδίσουμε νέους ψηφοφόρους.

Στη χειρότερη θύελλα που έρχεται μετά τις εκλογές του Ιούνη, οι αγωνιστές έχουμε χρέος να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί για νέους μεγάλους οργανωμένους αγώνες για τη σωτηρία του λαού. Γι' αυτό, τώρα, ακόμα περισσότερο, ο λαός χρειάζεται όρθιο και δυνατό ΚΚΕ ενισχυμένο και από τις εκλογές αυτές. Ενώ η πλουτοκρατία, ο ΣΕΒ και οι κεφαλαιοκράτες επιδιώκουν να αποδυναμώσουν και, αν μπορέσουν, να βγάλουν το ΚΚΕ και από τη Βουλή, για να δυσκολέψουν την οργάνωση των λαϊκών αγώνων. Μόνο με ενισχυμένο το ΚΚΕ θα είναι δυνατός ο λαός! Εμπρός, να μη χαθεί καμιά ψήφος για το ΚΚΕ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ