Πέμπτη 7 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «PHONE MARKETING»
Σήμερα η συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας

Από παλιότερη κινητοποίηση αλληλεγγύης που οργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Ιωνίας
Από παλιότερη κινητοποίηση αλληλεγγύης που οργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Ιωνίας
Σήμερα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου) οι απεργοί στην εταιρεία «Phone Marketing» (τηλεφωνικό κέντρο) που βρίσκεται στη Ν. Ιωνία. Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση διανύουν σήμερα την 79η μέρα των απεργιακών τους κινητοποιήσεων ενάντια στην εκ περιτροπής απασχόληση τους ενός 8ωρου τη βδομάδα που επιχειρεί να επιβάλλει η εργοδοσία.

Κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων στο υπουργείο Εργασίας απευθύνει η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Ιωνίας και χαρακτηριστικά υπογραμμίζει ότι «η νίκη τους θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης. Κανείς μόνος του στην κρίση. Ενας για όλους και όλοι για έναν».

Στάση εργασίας την Τρίτη στη «Vodafone»

Σε πανελλαδική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τη 1 το μεσημέρι προχωρούν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών «Vodafone», την Τρίτη 12 Ιούνη. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην προσπάθεια της εργοδοσίας να επιβάλλει μείωση μισθών και χτύπημα δικαιωμάτων που απορρέουν από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Συγκεκριμένα, η πρόταση της εργοδοσίας προβλέπει πάγωμα των ωριμάνσεων, κατάργηση επιδομάτων όπως ξένης γλώσσας, ακουστικού και Ταμείου και μετατροπή τους σε «οικειοθελή παροχή». Η απόφαση για την κινητοποίηση πάρθηκε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων όπου και απορρίφθηκε η πρόταση της εργοδοσίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ