Παρασκευή 15 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στη «μάχη» της ενημέρωσης τη μέρα των εκλογών

Ο «902 Αριστερά στα FM» και ο «902 TV» από το πρωί της Κυριακής, την ημέρα των εκλογών, ξεκινούν να ενημερώνουν τους τηλεθεατές και ακροατές άμεσα και έγκυρα για όσα θα συμβούν από την έναρξη της ψηφοφορίας μέχρι τα τελικά αποτελέσματα. Ολο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του σταθμού θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη της εκλογικής αναμέτρησης και των εκλογικών αποτελεσμάτων. Με ειδήσεις και ρεπορτάζ από το πρωί για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας σε όλη την Ελλάδα, τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών με χρήσιμες πληροφορίες και έως το κλείσιμο της κάλπης και όλες τις ειδήσεις της ημέρας.

Ο μαραθώνιος στον τηλεοπτικό σταθμό θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Στις 3 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα, δελτία ειδήσεων στο ρυθμό της εκλογικής μάχης, ζωντανές συνδέσεις από Ζάππειο και υπουργείο Εσωτερικών. Οι δημοσιογράφοι του σταθμού μεταφέρουν το κλίμα και την εικόνα από όλα τα επιτελεία των κομμάτων.

Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 8 το βράδυ, η μάχη της ενημέρωσης μπαίνει στην τελική ευθεία με ρεπορτάζ από όλους τους εκλογικούς χώρους και με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τις Περιφέρειες, τους Δήμους και τα πανελλαδικά. Παράλληλα, θα γίνουν συζητήσεις στο στούντιο της τηλεόρασης, καθώς και σχόλια από τους καλεσμένους που θα εναλλάσσονται στο πλατό του σταθμού. Η αυλαία της ενημέρωσης θα πέσει, όταν θα δημοσιοποιηθούν με σαφήνεια τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο «902 Αριστερά στα FM» από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές από τις 8 το πρωί και τα προγραμματισμένα δελτία ειδήσεων, θα έχει διαρκή ροή ειδήσεων, ρεπορτάζ για την πορεία της ψηφοφορίας όπως θα δίνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, από όλη την Ελλάδα, χρηστικές πληροφορίες στους ψηφοφόρους και απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα των πολιτικών κομμάτων.

Με το τέλος της ψηφοφορίας, από τις 8 το βράδυ, θα μεταδίδει συγκεντρωτικά αποτελέσματα και ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλη τη χώρα. Θα ανακοινώνεται η ροή των αποτελεσμάτων, θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με το Ζάππειο. Συζητήσεις θα γίνονται και στα στούντιο του «902 Αριστερά στα FM». Θα υπάρχουν ακόμα ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων, τις εκτιμήσεις, δηλώσεις που θα γίνουν μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.

Οι εκπομπές για τις εκλογές στον τηλεοπτικό «902» θα είναι 08.00 - 12.00, 15.00 - 16.00 και 18.30 - 24.00.

Στον ραδιοφωνικό «902» θα είναι 07.00 - 9.00, 10.00 - 12.00, 13.00 - 15.00 και 18.30 - 24.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ