Πέμπτη 21 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στην έξοδο ο Μέλμπεργκ

Η αναμονή έλαβε τέλος. Για τον Ολυμπιακό, το κεφάλαιο Μέλμπεργκ κλείνει και πλέον κινούνται για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού που θα μπορέσει να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας της ομάδας. Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε εντολή στους αρμόδιους να αναζητήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να αποτελέσει το στήριγμα στην άμυνα.

Λόγο στη μεταγραφή φυσικά θα έχει ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας που τρέχουν τα μεταγραφικά θα συγκεντρώσουν και θα επιλέξουν τον καταλληλότερο ποδοσφαιριστή.

  • Μια από τις αρμοδιότητες του Γιώργου Γεωργιάδη από την ημέρα που ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι να βρει τη φόρμουλα αποχώρησης των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Ο προπονητής, Γιώργος Δώνης, έχει κάνει τις επισημάνσεις του για το ρόστερ και σε αυτό με τωρινά δεδομένα δε μοιάζουν να έχουν θέση οι Θανάσης Παπάζογλου, Μπερτράν Ρομπέρ και Σταύρος Τσουκαλάς.

  • Την απόκτηση του Νιάζι Κούτσι, από τον Πανιώνιο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Φινλανδό επιθετικό να αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων», μετά τους Λαζαρίδη και Ταυλαρίδη.

Ο 29χρονος φορ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Περιστερίου, ευχαρίστησε τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ