Πέμπτη 28 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ (21.45, ΕΤ1)
Ολα ανοιχτά...

Η μεγάλη ώρα του ημιτελικού για Γερμανία και Ιταλία έφτασε σήμερα στη Βαρσοβία, με τα «πάντσερ» μεν να είναι τα φαβορί όμως οι «ατζούρι», με τις εμφανίσεις τους έχουν δείξει ότι θα είναι σκληρό καρύδι.

Βέβαιος για την επικράτηση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιοακίμ Λεβ. Παραδέχτηκε πως η Γερμανία, παραδοσιακά, αντιμετωπίζει δυσκολίες με αντίπαλο την Ιταλία, υποσχέθηκε, όμως, πως αυτή τη φορά η κατάσταση θα είναι διαφορετική.

Οι ήττες τόσο σε Μουντιάλ, όσο και σε EURO έχουν κάνει τους Γερμανούς ιδιαίτερα επιφυλακτικούς σε ό,τι αφορά τον σημερινό ημιτελικό.

Ο προπονητής των «πάντσερ», μιλώντας στη εφημερίδα «Die Welt» δήλωσε με ειλικρίνεια: «Πάντα αντιμετωπίζαμε προβλήματα απέναντι την Ιταλία, αυτό το ξέρουν όλοι»... για να προσθέσει πως «αυτό θα αλλάξει σήμερα».

Σεβασμός αλλά όχι φόβος επικρατεί στο στρατόπεδο της Ιταλίας, που πλέον έχει ανοίξει η όρεξη για το κάτι παραπάνω, αφού η ομάδα κατάφερε, παρά τα προβλήματα, να φθάσει ως εδώ. Ο Τσέζαρε Πραντέλι τόνισε ότι η Γερμανία είναι δυνατή ομάδα, ωστόσο όλοι πλέον φοβούνται την Ιταλία.

Διαιτητής θα είναι ο Γάλλος Στεφάν Λανουά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ