Παρασκευή 29 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αστυνομική επιχείρηση στην Κηφισιά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι στην Κηφισιά για να συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες της διάρρηξης στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ Γ. Δώνη και των υπεύθυνων του τραυματισμού ενός αστυνομικού. Ολα ξεκίνησαν στις 2 το μεσημέρι όταν δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι του Γ. Δώνη επί της οδού Ζίτσης 3 στην Κηφισιά. Με όπλα στα χέρια ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν στο σπίτι και άρπαξαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν εύκαιρα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 15χρονος γιος του προπονητή κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι και ενώ γινόταν η ληστεία, ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σπίτι του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν έξω από το σπίτι της οδού Ζίτσης δέχθηκαν πυροβολισμούς από τους δράστες που διέφευγαν και ανταπέδωσαν. Σε αυτό το σημείο, τραυματίστηκε ένας αρχιφύλακας που μεταφέρθηκε αργότερα στο «401» νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα και μετά από νέα ανταλλαγή πυροβολισμών, συνελήφθη ένας 25χρονος και αναζητούνταν ο συνεργός του που εντοπίστηκε ώρα αργότερα σε σπίτι της περιοχής. Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις, άνδρες των ΕΚΑΜ μπήκαν στο σπίτι και τον συνέλαβαν. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς είχε τραυματιστεί από την ανταλλαγή πυροβολισμών. Στην κατοχή του φέρεται να εντοπίστηκε και το όπλο που είχαν χρησιμοποιήσει στη ληστεία αλλά και στον τραυματισμό του αστυνομικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πέσει θύμα κλοπής άλλες δύο φορές, στις οποίες του είχαν αφαιρέσει έναν φορητό υπολογιστή και δύο οχήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ