Τετάρτη 4 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ανακοίνωσε Μανωλά ο Ολυμπιακός

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας απόκτησης, ολοκληρώθηκε -και τυπικά- χτες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Κ. Μανωλά (είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό και δε βλέπω την ώρα να αγωνιστώ με την ερυθρόλευκη φανέλα μπροστά στο γεμάτο "Καραϊσκάκη" και τους οπαδούς μας».

  • Και τυπικά από χτες ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι παίχτης της Λιλ. Η γαλλική ομάδα επισημοποίησε την (τριετούς διάρκειας) συμφωνία της με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δήλωσε «ανυπόμονος για να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα, για μένα ήταν ένα όνειρο για να έρθω να αγωνιστώ εδώ», επίσης «πολύ εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που είχα στην Ελλάδα».
  • Ο Νίκος Καραγεωργίου, οριστικά, θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού. Οπως γνωστοποίησε -με σχετική ανακοίνωσή της- η Αγρινιώτικη ΠΑΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ