Σάββατο 7 Ιούλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Θανάσης Παπαρήγας

Eurokinissi

Θανάσης Παπαρήγας
φωτό (4)

Η σ. Κάτια Τ. πρόσφερε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ηθοποιών, το ποσό των 600 ευρώ, στην μνήμη των συντρόφων: ΜΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ και ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ.

***

φωτό

Στις 16 Ιούλη συμπληρώνεται ένας χρόνος που δεν είναι πια κοντά μας ο Δημοσιογράφος του «902», ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ. Μέχρι το τέλος παρέμεινε ακούραστος μαχητής πιστός στα ιδανικά και τις αρχές του ΚΚΕ. Τον διέκρινε λεβεντιά, αγωνιστικότητα και σεμνότητα. Ετσι θα μείνει στη μνήμη των ανθρώπων που τον γνώρισαν αφήνοντας κληρονομιά στα παιδιά του την αγωνιστική στάση ζωής του.

Στη μνήμη του, η σύντροφός του στη ζωή και τους αγώνες, Παρασκευή Σαπλαούρα, τα παιδιά του, Ιωάννα και Βασίλης Καραχάλιος, αντί μνημόσυνου, προσφέρουν στο Σταθμό του Κόμματος, τον «902», που υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του, το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ του «902».

***

Στη μνήμη της ΙΩΑΝΝΑΣ, αξέχαστης μητέρας της συντρόφισσας Πότας, η σ. Νίνα προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Ηθοποιών, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό

Ο σ. Βαγγέλης Πολίτης, από τον Πειραιά, κατέθεσε για το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» 50 ευρώ, στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ, που έφυγε, πρόωρα, από τη ζωή.


Νίκος Αντωνάκος
Νίκος Αντωνάκος

Μίνα Γιάννου
Μίνα Γιάννου

Χαρίλαος Φλωράκης
Χαρίλαος Φλωράκης

Κώστας Καραχάλιος
Κώστας Καραχάλιος

Κώστας Συμεωνίδης
Κώστας Συμεωνίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ