Σάββατο 7 Ιούλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ - ΥΓΕΙΑ
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις

Συνεχίζονται οι συσκέψεις σε όλη τη χώρα για την οργάνωση της λαϊκής παρέμβασης για τα βάσανα που βιώνει η λαϊκή οικογένεια από τη φοροληστεία και την κατάσταση σε Υγεία - Πρόνοια - Φάρμακο.

Μεταξύ άλλων, σύσκεψη διοργανώνει η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ, τη Δευτέρα 9 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Ακόμα, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, την Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας.

Δυναμική, αγωνιστική παρέμβαση στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας οργάνωσε, χτες το πρωί, στο Βόλο, η κοινωνική συμμαχία για τα ζητήματα που αφορούν στην Υγεία και ιδιαίτερα στον ΕΟΠΥΥ, αλλά και σε άλλα επείγοντα και οξυμένα προβλήματα, που κατατρέχουν, ταλαιπωρούν και βασανίζουν τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Στο μεταξύ, πρωτοβουλίες για αγωνιστικές παρεμβάσεις δρομολογούνται ήδη σε διάφορες περιοχές. Ετσι χτες, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα δεκάδες εργάτες, επαγγελματοβιοτέχνες, νεολαίοι, συνταξιούχοι και γυναίκες λαϊκών οικογενειών συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας, ζητώντας μεταξύ άλλων να χρηματοδοτηθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό τα νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ο ΕΟΠΥΥ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ