Παρασκευή 20 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις στην Πάτρα

Κάλεσμα στη νεολαία και το λαό της Πάτρας να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», απηύθυνε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αχαΐας της ΚΝΕ σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου. Οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που φέτος έχει σύνθημα «Δίνε το χέρι σου σε όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία...» στην Πάτρα θα γίνουν στις 7 και 8 Σεπτέμβρη σε νέο χώρο, στο ΤΕΙ, δίπλα στις εργατογειτονιές της πόλης.

Μέχρι τότε όμως θα γίνουν και μια σειρά προφεστιβαλικές εκδηλώσεις και για αυτή την περίοδο έχουν προγραμματιστεί οι εξής:

  • Σήμερα Παρασκευή, στην πλατεία Παναχαϊκής στις 9 μ.μ. Ομιλητής Χρ. Κωνσταντινίδης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα.
  • Αύριο Σάββατο, στην πλατεία Ελευθερίας, στα Προσφυγικά, 8 μ.μ. με θέμα «90 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή». Ομιλητής Παν. Αθανασιάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Το Σάββατο 28 Ιούλη, η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Αχαΐας και η ΟΒ Νυχτερινών Σχολείων διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Το γαλάζιο τετράδιο», στις 7 μ.μ. στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής». Ομιλήτρια Μ. Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ