Τρίτη 24 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τα πρώτα δείγματα για «ερυθρόλευκους»

Τα πρώτα δείγματα γραφής, εντός παιδιάς, θα δώσει ο Ολυμπιακός, με 3 φιλικά στην Πορτογαλία (όπου βρίσκεται από χτες). Ο Ζαρντίμ θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία της προετοιμασίας με αντίπαλο τη Φαρένσε (απόψε 22.00, ΝΟVA), την Μπράγκα (Πέμπτη) και τη Νιουκάστλ (Παρασκευή). Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Δασκαλάκης, Διαμαντάκος.

  • Στην ΑΕΚ των... χιλίων προβλημάτων ήρθε χτες να προστεθεί άλλο ένα. Οι τράπεζες αρνούνται (λόγω έλλειψης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας) να της εκδώσουν εγγυητική επιστολή. Ενα από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνονται στο σχετικό φάκελο, ώστε η ΕΕΑ να δώσει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» που... τρέχουν την ΠΑΕ, για ανατροπή των δεδομένων, πρέπει να έχουν ευοδώσει ως την Πέμπτη. Αλλιώς έρχεται ακόμα πιο κοντά η αποβολή από τη διοργάνωση. Ετσι προστέθηκε άλλο ένα «πάτημα» για να κορυφωθεί ο εκβιασμός των φιλάθλων, να πληρώσουν τα σπασμένα των αδιάφορων (για την εταιρεία τους) μετόχων.
  • Την Παρασκευή θα διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση και έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Μεταξύ των θεμάτων θα είναι η τελική επικύρωση της βαθμολογίας, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και η εκλογή προέδρου & αναπληρωτή προέδρου στο ΔΣ του Συνεταιρισμού.
  • Με βαρείς χαρακτηρισμούς σχολίασε (ΕΡΑ ΣΠΟΡ) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φ. Κωστούλας, την απόρριψη της ένστασης που κατέθεσαν οι Αγρινιώτες. Υποστήριξε ότι πέρσι «η ίδια επιτροπή για πλαστογραφία έριξε τον Ηρακλή, περίμενα πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο φέτος... Με το ίδιο σκεπτικό, έλεος!». Μίλησε (μεταξύ άλλων) για «ψευτοδικαστές της ΕΠΟ», χαρακτήρισε το νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας «ημιμαθή και εμπαθή», το αυτοδιοίκητο «αυτοδικτατορικό», αναφέρθηκε σε «ψευδείς δηλώσεις» των ομάδων που καταγγέλθηκαν και προανήγγειλε «μηνύσεις και αγωγές».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ