Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αντώνης Καλαμπόγιας
Αντώνης Καλαμπόγιας
φωτο 2

Ο Κώστα Χρήστος και ο Μαύρος Μιχάλης προσφέρουν στη μνήμη των συντρόφων ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΛΑΚΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ 100 ευρώ στο ΚΚΕ και καλοί ταξικοί αγώνες.

***

Στη μνήμη του θείου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, καθηγητή των μαθηματικών στην Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά, στελέχους του ΚΚΕ και της Εθνικής Αλληλεγγύης, που δολοφονήθηκε στις 23.07.1943 από τους ασφαλίτες, προσφέρω 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελληνορώσων.

Β. Κ.

***

Η Νίκη Τσιζμετζή στη μνήμη της κόρης της ΣΟΦΙΑΣ, που «έφυγε» γρήγορα, προσφέρει 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

***

φωτ.

Στη μνήμη του συναδέλφου και συναγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ, που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας, οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ» προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 85 ευρώ.

* Στη μνήμη του συναδέλφου και συναγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ, που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας, οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «DIA» προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 60 ευρώ.

Μέλη του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων στη μνήμη του πρόωρα και αδικοχαμένου συναδέλφου και συναγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 180 ευρώ.

* Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ, προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ χημικής βιομηχανίας της ΚΟΑ.

Ολγα Μαλάμου

***

φωτ.

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΡΙΤΑΣ ΠΟΤΣΙ - ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ο σύντροφος Μήτσος Αντωνάτος σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στον άντρα της, σύντροφο Μήτσο Αρβανιτάκη, τιμώντας την προσφορά της στο Κόμμα και στο κίνημα, προσφέρει στο Κόμμα μας 100 ευρώ.

***

Ο Πέτρος Ματσούκας προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πυλίας το ποσό των 20 ευρώ στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΠΕΚΗ, που σκοτώθηκε στη μάχη της χώρας τον Ιούλιο του 1944, σε ηλικία 14 χρόνων.


ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΡΙΤΑ ΠΟΤΣΙ
ΡΙΤΑ ΠΟΤΣΙ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ