Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ψάχνει για 3αρι ο Ολυμπιακός

Συνεχίζεται το «σαφάρι» του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ξένη και κοινοτική αγορά για την απόκτηση ενός αξιόπιστου φόργουορντ που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Η λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την απόκτηση του παίκτη που θα παίξει στη θέση «3» συνεχώς μακραίνει, καθώς νέα ονόματα προστίθενται και ο προπονητής του Ολυμπιακού, τα εξετάζει διεξοδικά ένα ένα. Ο Ολυμπιακός ρίχνει το βάρος στο τριάρι, από τη στιγμή που ούτως ή άλλως περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την περίπτωση του Τζόι Ντόρσεϊ. Την ίδια στιγμή, παραμένει και το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Στράτο Περπέρογλου.

  • Το προβάδισμα που φαινόταν να είχε ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Βασίλη Καββαδά φαίνεται ότι τίθεται εν αμφιβόλω τις τελευταίες ώρες... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρελάνς που έκανε ο Ολυμπιακός χθες, έχει ανατρέψει τα δεδομένα και γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του. Από την άλλη, όσο παραμένει ανοιχτό και το θέμα του Περπέρογλου τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα για το τριφύλλι.
  • Μια ανάσα από τον Πανιώνιο ο αρχισκόρερ των Πίτσμπεργκ Πάνθερς, Αστον Γκιμπς! Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας...
  • Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Ρέι Ριζ για τα επόμενα δύο χρόνια. Την ίδια ώρα παρελθόν αποτελεί ο Μοτσενίγγος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ