Τρίτη 14 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αθλητικό Camp της ΚΝΕ

Από τις 8 μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί Αθλητικό Camp της ΚΝΕ, για νέους και νέες, αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες, στα πλαίσια του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» στο Ιλιον. Στόχος των δραστηριοτήτων του Αθλητικού Camp είναι να αναδειχθεί η σημασία και η αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητας που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και της ποιότητας ζωής, που καλλιεργεί αγωνιστικές συλλογικές αξίες.

Οι δραστηριότητες που θα διεξαχθούν είναι: Ποδηλατικός γύρος του Πάρκου για παιδιά, τουρνουά Μπάσκετ «3 on 3» (ηλικίες άνω των 13 ετών), τουρνουά Σκακιού (Σιμουλτανέ - Μπλιτς), σεμινάριο γνωριμίας με μαχητικά αθλήματα (Τζούντο - Τάε Κβο Ντο) από διακεκριμένους αθλητές και προπονητές και με τα αθλήματα του στίβου, αγώνας δρόμου 5 χλμ. ενάντια στα ναρκωτικά (σημείο εκκίνησης πλατεία Ιλίου).

Για τα τουρνουά μπάσκετ και σκακιού, τον ποδηλατικό γύρο και τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχέςστα e-mail: kne@kne.gr, mail@odigitis.gr και στο τηλέφωνο 698.7706.814.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ