Σάββατο 18 Αυγούστου 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Απορρίφθηκε το αίτημα του ΠΑΟ

Κανονικά το Σάββατο, 25 Αυγούστου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Λεβαδειακό για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας καθώς το αίτημα των «πράσινων» για αναβολή απορρίφθηκε από το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής που συνεδρίασε χτες. Οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει να αναβληθεί το συγκεκριμένο ματς με το Λεβαδειακό ώστε να μην είναι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μαζεμένες οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με δεδομένο ότι υπάρχουν τα δύο παιχνίδια με τη Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα αγωνιστικά η τύχη γύρισε για μια ακόμα φορά την πλάτη στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στη χτεσινή προπόνηση. Ο παίκτης υπέστη διάστρεμμα στο πόδι όπου είχε κάνει την επέμβαση την προηγούμενη χρονιά και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στην Ισπανία για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα. Θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, από όπου και θα διαπιστωθεί το πλήρες μέγεθος του τραυματισμού του. Πολύ δύσκολα ωστόσο θα προλάβει το ματς στο «Ροσαλέδα». Είναι πλέον πολύ πιθανό να δούμε τον Φορναρόλι στην 11άδα.

  • Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το δυνατό φιλικό με τη Νάπολι αύριο (22.00, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1) συνεχίστηκε, χτες ωστόσο ο Ζαρντίμ είδε τους Μήτρογλου, Τζιμπούρ και Τάτο να μην προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για προληπτικούς λόγους. Αναφερόμενος στον αγώνα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε: «Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα και ασφαλώς θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι το δυνατότερο ματς πριν τις επίσημες υποχρεώσεις μας».
  • Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Θωμάς Μαύρος την Τρίτη 21 Αυγούστου στο προπονητήριο των Σπάτων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για όλα τα θέματα που «καίνε» την Ενωση, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Φυσικά τα οικονομικά προβλήματα θα είναι το κύριο ζήτημα με όλα όσα έχουν άμεση σχέση με αυτό, δηλαδή, τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ