Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πολλές προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Πληθαίνουν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε πόλεις, γειτονιές και χωριά σε όλη τη χώρα, στο φόντο της προετοιμασίας των κεντρικών Φεστιβάλ στις πρωτεύουσες νομών. Συγκεκριμένα για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι εξής προφεστιβαλικές εκδηλώσεις:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στα Ταμπάκικα της Λάρισας, στην πλατεία, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Παν. Λεμοδέτης, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ και θα γίνει αφιέρωμα στο εργατικό λαϊκό τραγούδι.

Αύριο Παρασκευή

-- Στην Ανθούπολη της Λάρισας, στην πλατεία, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Χρ. Κουβέλας, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ.

-- Στο Καρπενήσι, με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις - Πρόταση του ΚΚΕ», στο Πάρκο Νεράιδα. Στις 6.30 μ.μ. θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου, στις 8.30 μ.μ. αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει ο Χρήστος Πάσουλας, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στην Κοζάνη, με θέμα «ο αντικομμουνισμός και πού στοχεύει», στις 9 μ.μ., στην πλατεία Σκ'ρκα. Θα μιλήσει η Γιώτα Λαμπαδά, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Κοζάνης της ΚΝΕ και θα γίνει προβολή του αντιπολεμικού δράματος του Σοβιετικού σκηνοθέτη Ελεμ Κλίμοφ «Ελα να δεις» (βραβείο καλύτερης ταινίας, βραβείο FIPRESCI, Φεστιβάλ Μόσχας 1985).

-- Στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα «όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Δ. Μπουτζόλας, Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Υπαίθρου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

-- Στην Πεντάπολη Σερρών, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα την ανεργία. Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι.

Σάββατο, 25 Αυγούστου

-- Στη Νέα Μάκρη, στη μαρίνα του λιμανιού, με θέμα «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις, Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Γ. Σκουρλής, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων - Λαυρεωτικής της ΚΝΕ, θα γίνουν προβολές, παραστάσεις και συναυλίες.

-- Στη Σπερχειάδα, στο Παλαιό Γυμνάσιο, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Λουκία Λιγδή, στέλεχος του ΚΚΕ, θα γίνουν τουρνουά ποδοσφαίρου, προβολή βίντεο για τα ναρκωτικά και λαϊκό γλέντι.

Κυριακή, 26 Αυγούστου

-- Στο Καστέλι Χανίων, στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου δίπλα στην προτομή του Μάνου Κατράκη, στις 7 το απόγευμα, εκδήλωση αφιερωμένη στο μεγάλο κομμουνιστή ηθοποιό Μάνο Κατράκη.

-- Στη Νάουσα, στις 8.30 μ.μ., εκδήλωση στο πλακόστρωτο του πάρκου.

-- Στην Περαία Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., στην παραλία, με θέμα την ανεργία. Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου

-- Στη Νέα Ιωνία Βόλου, στις 8 μ.μ., πίσω από το Δημοτικό Θέατρο. Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Πώς δενότανε τ' ατσάλι» και μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

Τρίτη, 28 Αυγούστου

-- Στη Γιάννουλη Λάρισας.

Τετάρτη, 29 Αυγούστου

-- Στο Λαύριο, στο Θεατράκι της Ρεμίζας, με θέμα την ανεργία. Θα μιλήσει ο Β. Συρίγος, στέλεχος του ΚΚΕ, θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Ο Βασιλιάς Ανθρακας» και διάφορες συναυλίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ