Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Προτάσεις

Τη δραματική ταινία με τίτλο «Δεν σκέφτομαι άρα υπάρχω», σε σκηνοθεσία Νόα Μπάουμπαχ, θα μεταδώσει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή απόψε στις 00.30 η ΝΕΤ.

Η Φλόρενς είναι μια φιλόδοξη τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο αυτό. Εργάζεται ως προσωπική βοηθός στην οικογένεια Γκρίνμπεργκ. Οταν ο Φίλιπ Γκρίνμπεργκ φεύγει για ένα μεγάλο ταξίδι με τη σύζυγό του και τα παιδιά του, η Φλόρενς επισκέπτεται το σπίτι για να επιβλέπει το σκύλο της οικογένειας, αλλά και να ρίχνει μια ματιά στον Ρότζερ, αδερφό του Φίλιπ, που βρίσκεται στο Λος Αντζελες για να προσέχει το σπίτι. Εργένης γύρω στα σαράντα, ο Ρότζερ είναι ευφυής, σαρκαστικός και, όπως και η Φλόρενς, ένα είδος χαμένης ψυχής... Εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών που υποδύονται τους τρεις χαρακτήρες, σε ένα Λος Αντζελες βουτηγμένο στην αποξένωση, στα παραισθησιογόνα και τη βαρεμάρα. Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Ρις Ιφανς, Τζούνο Τεμπλ, Κρις Μεσίνα, Γκρέτα Γκέρβιγκ.

Στις 22.00 το STAR θα μεταδώσει το θρίλερ μυστηρίου «Ο χρησμός της πεταλούδας», σε σκηνοθεσία Μαρκ Πέλινγκτον.

«Δεν το είδες, έτσι δεν είναι;». Με αυτά τα λόγια της μοιραία τραυματισμένης γυναίκας του, ο Τζον Κλάιν αποχαιρετά την ονειρεμένη ζωή και μπαίνει σ' ένα μυστηριώδη κόσμο με σκοτεινά προδιαγεγραμμένη πορεία... Μια αλλόκοτη πόλη, οι μαρτυρίες των κατοίκων της για την εμφάνιση παράξενων ιπτάμενων πλασμάτων, μια σειρά μυστηριωδών θανάτων... Ο σκηνοθέτης χρησιμοποιεί το μύθο γύρω από κάποια αληθινά γεγονότα που συνέβησαν σε μια επαρχιακή πόλη της Βιρτζίνια, για να «χτίσει» ένα σφιχτοδεμένο μεταφυσικό θρίλερ. Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Λόρα Λίνεϊ, Γουίλ Πάτον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ