Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-1
«Γλυκόπικρη» ισοπαλία

Στα... μάτια κοίταξε σαν ίσος προς ίσο, ο Ατρόμητος τη Νιουκάστλ χτες στο Περιστέρι, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα τον έστελνε τη ερχόμενη εβδομάδα με άλλον αέρα στο «Σεν Τζέιμς Παρκ».

Το τελικό 1-1 δεν είναι απαγορευτικό για... όνειρο πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους για να φτάσουν σε αυτή.

Το «αστέρι» μπήκε διαβασμένο και χτύπησε στη δεξιά πλευρά των Αγγλων που ήταν ευάλωτη με τον ασταθή Ταβερνιέρ. Ετσι η πίεση καρποφόρησε από την πτέρυγα αυτή στο 28' όταν από έξυπνη πάσα του Μπέκιτς ο Επστάιν με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Οι Βρετανοί ανέβασαν την απόδοσή τους και ισοφάρισαν κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με απευθείας φάουλ του Τέιλορ.

Στην επανάληψη έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, αν και στο 76' ο Γιαννούλης θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ελληνική ομάδα.

«Εχουμε ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό στην Αγγλία. Μπορούσαμε τη νίκη. Τώρα στρέφουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα», τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (85' Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μπέλιτς (60' Σουμπίνιο), Επστάιν, Κούτσι (60' Καραμάνος).

Νιούκαστλ: Χάρπερ, Ταβερνιέρ, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Περτς, Μπικγιριμάνα, Ανίτα, Γκόσλινγκ (63' Αμαλφιτανό), Μαρβό (70' Γκουτιέρες), Ομπερτάν, Σισέ (75' Κάμπελ).


Από τον αγώνα Ατρόμητου - Νιουκάστλ στο Περιστέρι

Icon

Από τον αγώνα Ατρόμητου - Νιουκάστλ στο Περιστέρι

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ