Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις
Σήμερα, Σάββατο

Νέα Μάκρη, στη μαρίνα του λιμανιού, με θέμα: «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις, Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Γ. Σκουρλής, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων - Λαυρεωτικής της ΚΝΕ, θα γίνουν προβολές, παραστάσεις και συναυλίες.

Σπερχειάδα, στο Παλαιό Γυμνάσιο, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Λουκία Λιγδή, στέλεχος του ΚΚΕ, θα γίνουν τουρνουά ποδοσφαίρου, προβολή βίντεο για τα ναρκωτικά και λαϊκό γλέντι.

Ποντοκώμη Κοζάνης, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με θέμα: «Η Ιστορία του ΚΚΕ όπλο στα χέρια του λαϊκού κινήματος». Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ και θα προβληθεί βίντεο για τον ΔΣΕ.

Αύριο, Κυριακή

Αγ. Νικόλαος Λασιθίου, στις 8.30 μ.μ., στη λίμνη. Θα μιλήσει ο Σίμος Συμεωνίδης, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι με το νεανικό συγκρότημα των: Σφακιανού Γιάννη (Ασκομαντούρα - Λαούτο - Μαντολίνο), Κουριαντάκη Μανόλη (Λύρα) και Αλέξη Μιχάλη (Λαούτο).

Νάουσα, στις 8.30 μ.μ., εκδήλωση στο πλακόστρωτο του πάρκου.

Στην Περαία Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., στην παραλία, με θέμα την ανεργία. Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου

Νέα Ιωνία Βόλου, στις 8 μ.μ., πίσω από το Δημοτικό Θέατρο. Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου: «Πώς δενότανε τ' ατσάλι» και μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

ΖΕΠ Κοζάνης, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ και θα προβληθεί η ταινία: «Μάθε παιδί μου γράμματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ