Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ιδιαίτερα «γενναιόδωροι»...

«Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα», εν προκειμένω ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, μίλησε για «πολιτική απάτη» σε ό,τι αφορά την υπόσχεση που είχε δώσει η συγκυβέρνηση για χρονική επέκταση του επιδόματος ανεργίας, με αξιοποίηση κοινοτικών πόρων, κάτι που όπως λέει δεν είναι δυνατόν και καλεί τη συγκυβέρνηση να απολογηθεί για την κοροϊδία...

Ο Ν. Χουντής κραδαίνει την απάντηση του επιτρόπου Ο. Ρεν σύμφωνα με την οποία «τα επιδόματα ανεργίας και οι πολιτικές στον χώρο των κοινωνικών μεταβιβάσεων γενικότερα, εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των επιμέρους κρατών - μελών» και ακόμα ότι «τα κράτη - μέλη είναι (...) υπεύθυνα για τη χρηματοδότησή τους» και πως σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν τα επιδόματα από τα κοινοτικά κονδύλια αφού αυτά «προορίζονται για ενεργητικές πολιτικές παρέμβασης στην αγορά εργασίας (...) παθητικές πολιτικές παρέμβασης στην αγορά εργασίας (...) εξαιρούνται από την ενωσιακή χρηματοδότηση».

Ανακάλυψε την πυρίτιδα ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν το ήξερε ενώ τα της ΕΕ «τα παίζει στα δάχτυλα»; 'Η μήπως προσπαθεί να συγκαλύψει τη δική του πολιτική απατεωνιά όταν προεκλογικά έταζε λαγούς με πετραχήλια παραπέμποντας στα κοινοτικά κονδύλια; «Στράγγιξε» το ΕΣΠΑ απ' τις τόσες φορές που το επικαλέστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ σαν πηγή χρηματοδότησης των υποσχέσεων, που αφειδώς και εκ του ασφαλούς μοίραζε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ