Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γενική Συνέλευση για 24ωρη απεργία

Σε Γενική Συνέλευση εργαζομένων του κλάδου την Τετάρτη, 18 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος) καλεί το Συνδικάτο Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αττικής με στόχο να παρθεί απόφαση για 24ωρη απεργία.

«Με ή χωρίς επιμήκυνση του μνημονίου, τα φτωχά λαϊκά στρώματα θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ φόρο "αίματος" για να διασφαλιστούν οι συνθήκες επαναφοράς της κερδοφορίας των μονοπωλίων» σημειώθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της διοίκησης του συνδικάτου.

Η διοίκηση εξέτασε τη δουλειά που πρέπει να γίνει για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, ώστε να ακουστούν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες και ιδέες για την οργάνωση και τη δράση, όπως και για την επιτυχία της απεργίας.

Βασική κατεύθυνση του Συνδικάτου είναι να γίνουν συσκέψεις των εργαζομένων που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των ταξικών συνδυασμών των επιχειρησιακών σωματείων, να συμβάλλει κάθε εργαζόμενος, να αναλάβουν καθήκοντα και να είναι τα «μάτια», τα «αυτιά» και τα «πόδια» του κλαδικού συνδικάτου. Να υπάρξει σχέδιο σε κάθε επιχειρησιακό σωματείο και καλή επικοινωνία με το ΔΣ του κλαδικού συνδικάτου, ώστε να μη μείνει κανένας δήμος της Αττικής που δε θα φτάσει το κάλεσμα για απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ