Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ
ΦΩΤ.

Σήμερα Κυριακή 2/9 τελείται, στη Δεσφίνα, ώρα 9 το πρωί, το 40ήμερο μνημόσυνο του συντρόφου μας ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ.

Η Κομματική Οργάνωση Δεσφίνας του ΚΚΕ και οι φίλοι του προσφέρουμε στο Κόμμα 400 ευρώ στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας, ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ. Στο ΚΚΕ που για τις ιδέες του και τα ιδανικά του, ο σύντροφος Λουκάς αγωνίστηκε με συνέπεια για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ο σ. Λουκάς γεννήθηκε στη Δεσφίνα Φωκίδας το 1984. Από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ και, αργότερα, του ΚΚΕ. Ελαβε δραστήρια μέρος στα πολιτιστικά και τοπικά θέματα της Δεσφίνας. Ως φοιτητής, στην Καβάλα, πρωτοστάτησε στους αγώνες του σπουδαστικού κινήματος. Το ίδιο και ως εργαζόμενος πλέον στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Τον χάσαμε πρόωρα στις 30 Ιουλίου 2012, σε ηλικία 28 ετών.

Σύντροφε Λουκά, οι σύντροφοί σου της Δεσφίνας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά που πάλεψες κι εσύ. Αιώνια η μνήμη σου.

* ΛΟΥΚΑ, θα είσαι πάντα μαζί μας στους αγώνες. Η στάση σου θα μας εμπνέει πάντα.

Στην άσβεστη μνήμη του γιου και αδελφού μας προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Νίκος, Ρούλα, Χαράλαμπος Παππάς

* Στη μνήμη του ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Ευαγγελισμού, την Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας και την ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΝΕ προσφέρουμε το πόσο των 640 ευρώ στο ΚΚΕ.

* Στη μνήμη του συντρόφου μου ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ που έφυγε νωρίς, προσφέρω στο ΚΚΕ, το Κόμμα του, 100 ευρώ.

Ι. Κ.

***

ΦΩΤ.

Στον Αη Γιώργη, στα Κρέστενα Ηλείας, τελείται, σήμερα Κυριακή 2.9.2012, το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπητού συντρόφου ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΧΙΖΑ, αταλάντευτα ταγμένου ως το τέλος με το ΚΚΕ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΧΙΖΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΧΙΖΑΣ
***

ΦΩΤ.

Πέρασαν κιόλας τριάντα πέντε μέρες από τη στιγμή που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ.

Στη μνήμη του, τελείται μνημόσυνο, σήμερα την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη στον ιερό ναό Αγ. Διονυσίου Πατρών.

Ο Τάκης, όπως όλοι τον αποκαλούσαν, παρά τις μεγάλες δυσκολίες της ζωής του δε λύγισε. Αντίθετα, δυνάμωνε τη δράση ακόμα περισσότερο, γινόταν πιο μαχητικός. Η στάση του αποτελεί φωτεινό παράδειγμα τόσο σ' εμάς όσο και σε όλο τον εργαζόμενο λαό. Γέννημα - θρέμμα της εργατικής τάξης, από παιδάκι 7 χρόνων βγήκε στη βιοπάλη. Πορεύτηκε από πολύ μικρός μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, με δικαιοσύνη, αγάπη για όλους τους μαχητές σ' ό,τι το Κόμμα του όριζε. Μέσα στην καρδιά του είχε πάντα το αγαπημένο του κόμμα, το ΚΚΕ, και μέχρι την τελευταία στιγμή πάλευε για τα ιδανικά του. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας σύντροφε.

Η γυναίκα του Ευαγγελία και τα παιδιά του Χρήστος και Θανάσης προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βορείου Τομέα Πατρών.


ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ