Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Φ. ΣΑΝΤΟΣ
Θα είμαστε στη Βραζιλία

Την πίστη του πως η Εθνική ομάδα θα είναι στα τελικά του Μουντιάλ 2012 εξέφρασε χτες ο Σάντος. Κατά τη συνέντευξη για την παρουσίαση της αποστολής ενόψει των 2 επικείμενων αγώνων -με Λετονία (7/9) και Λιθουανία (11/9)- στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου.

Τοποθετούμενος για τις δυσκολίες των 2 πρώτων αναμετρήσεων ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, ανέφερε: «Οντως σε προηγούμενες πρεμιέρες η Εθνική δεν είχε καλό ξεκίνημα. Το καμπανάκι του συναγερμού έχει χτυπήσει. Είμαστε πλέον προετοιμασμένοι για αυτό, ξέρουμε τι μας περιμένει. Εχουμε παραδείγματα. Πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν μάθει. Θα είναι στο 200% συγκεντρωμένοι για αυτό και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα ματς της πρεμιέρας».

Παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ότι η έλλειψη ρυθμού των παιχτών «μάς προβληματίζει. Εννοείται ότι είναι ένα εμπόδιο. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο ρυθμό. Με τη διάθεση και την αποφασιστικότητα θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι για να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Χαρακτήρισε πλήγμα την απουσία Σαλπιγγίδη αλλά πιστεύει ότι οι παρόντες θα ανταποκριθούν και θα καλύψουν το κενό.

Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γ. Καραγκούνης αλλά επανέρχεται ο Γκέκας. Εκπληξη αποτελεί η κλήση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Π. Γλύκου. Τις υπόλοιπες επιλογές του Σάντος αποτελούν οι Καρνέζης, Τζόρβας, Τοροσίδης, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μαλεζάς, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μαυρίας, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Νίνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ