Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-2
Νίκη με ανατροπή

Σκόρερ του δεύτερου γκολ ο Γκέκας

Eurokinissi

Σκόρερ του δεύτερου γκολ ο Γκέκας
Συνηθισμένη στα... δύσκολα η εθνική ομάδα, αν και τα... χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 στη Ρίγα από τη Λετονία και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στο πρώτο μέρος οι Λετονοί χωρίς να είναι καλύτεροι αιφνιδίασαν ουσιαστικά στο 42' όταν κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βισνακόφς μέσα στην περιοχή που μετέτρεψε σε γκολ ο Τσάουνα.

Στην επανάληψη με την είσοδο του Σαμαρά η εθνική πήρε τα... πάνω της και έφτασε στην ισοφάριση στο 57' με μακρινό διαγώνιο σουτ του Σπυρόπουλου. Την «χαριστική βολή» στους Λετονούς έδωσε ο Φάνης Γκέκας στο 69' όταν από πάσα του Κατσουράνη ο έμπειρος φορ νίκησε τον Βάνις. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σάντος είχε δοκάρι με τον Μανιάτη στο 43'. Την Τρίτη η Ελλάδα θα αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκης» με την Λιθουανία με στόχο να ζευγαρώσει τη νίκη της.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Φορτούνης (79' Χολέμπας), Μήτρογλου (46' Σαμαράς, 69' Νίνης)), Γκέκας.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνις, Κλάβα, Γκορκς, Κριάουκλις, Λάιζανς (79' Γκάουλας), Ιβανόφς, Φερτόφς (74' Ρούγκινς), Τσάουνα, Βισνακόφς, Λουκιανόφς, Ρούντνιεφς (74'' Βερπακόφκις).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ