Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Χαμόγελα για τους περισσότερους

Ιδιαίτερα ανεβασμένη έρχεται σήμερα στο Γ. Καραϊσκάκης η Σάλκε για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του ομίλου τους για το Τσάμπιονς Λιγκ μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη με 2-0 επί της Γκρότερ Φιρτ. Το συγκρότημα του Χούουμπ Στέφενς έδειξε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και ψυχολογική αφού η νίκη αυτή την ανέβασε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα.

Η έτερη αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας Αρσεναλ, δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Σαουθάμπτον την οποία νίκησε με 6-1. Αντίθετα η τέταρτη ομάδα του ομίλου, γαλλική Μονπελιέ, συνεχίζει τις άσχημες εμφανίσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα αφού υπέστη την τρίτη ήττα της σε 5 αγώνες χάνοντας και από τη νεοφώτιστη Ρεμς με 3-1.

Οσον αφορά τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και οι τρεις, Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ χαμογέλασαν αυτό το Σαββατοκύριακο αφού συνέχισαν με νίκες στα πρωταθλήματά τους. Η Τότεναμ κατάφερε να διώξει τα μαύρα σύννεφα από το άσχημο ξεκίνημα και έκανε σεφτέ στις νίκες επικρατώντας της Ρέντνιγκ εκτός έδρας με 3-1. Ακάθεκτη συνεχίζει η Λάτσιο που σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές του Καμπιονάτο νικώντας και την Κίεβο με 3-1. Επίδειξη δύναμης έκανε η πρώτη αντίπαλος της ελληνικής ομάδας την Πέμπτη, Μάριμπορ, που για το πρωτάθλημα Σλοβενίας νίκησε την Αλουμίνι με 5-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ