Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συνεχίζονται οι προσλήψεις στελεχών στην ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι αλλαγές «φρουράς» στον ίδιο όμως αντιδραστικό δρόμο, αλλαγές διατήρησης των «εσωτερικών ισορροπιών» με αντικαταστάσεις και προσλήψεις στελεχών και συμβούλων στην ΕΡΤ από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, κατά τη χτεσινή του συνεδρίαση το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε την αντικατάσταση του Ευάγγελου Λουριδά από τον Πέτρο Μάη, για τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, του Νίκου Μιχαλίτση από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για τη Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Επίσης, αποφάσισε την πρόσληψη ως προσωπικού Ειδικών Θέσεων με μονοετή Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου του Βασίλη Θωμόπουλου ως διευθυντή ειδήσεων, του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη με αντικείμενο την οργάνωση, συντονισμό και παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, του δημοσιογράφου Μενέλαου Σεβαστιάδη με αντικείμενο το συντονισμό για την κάλυψη της καθημερινής αθλητικής ειδησεογραφίας και την οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής ραδιοφωνικών αθλητικών εκπομπών.

Ακόμη, του Αντώνη Λιάρου ως ειδικού συμβούλου προγράμματος - ενημερωτικών εκπομπών, του Σταύρου Οικονομόπουλου ως ειδικού συμβούλου για θέματα Ραδιοφωνίας, του Ευσταθίου Μιχαήλ ως ειδικού συμβούλου για θέματα Πληροφορικής, της Ματίνας Ρέτσα ως ειδικού συμβούλου για θέματα επικοινωνίας, του Γεωργίου Μπράμου ως ειδικού συμβούλου ψυχαγωγικού και πολιτιστικού προγράμματος. Ενέκρινε, επίσης, την επαναπρόσληψη του Παναγιώτη Πέτσαλη και την επαναφορά της Χρύσας Αράπογλου.

Παράλληλα, εξουσιοδότησε τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης, Αιμίλιο Λιάτσο, να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της ΕΡΤ στην υπόθεση του EURONEWS, καθώς και να δημιουργήσει τριμελή επιτροπή συζήτησης για το θέμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ