Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Δύσκολο έργο έχουν οι πρωτοπόροι

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE αφού και οι πέντε πρωτοπόροι της βαθμολογίας έχουν δύσκολο έργο.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που έχει το απόλυτο 4 στα 4 δοκιμάζεται σήμερα στο Περιστέρι απέναντι στον αήττητο Ατρόμητο. Ο Ζαρντίμ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Τζεμπούρ ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Αμπντούν και Τοροσίδης. Θέση στην 11άδα διεκδικεί ο «παροπλισμένος» Ντιόγκο. Στην αντίπερα όχθη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και ζήτησε υπομονή ώστε η ομάδα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην τελευταία ΑΕΚ που ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα! Νωρίτερα επίσης «σεφτέ» στο τρίποντο θέλει η άλλη ουραγός Κέρκυρα κόντρα στον ΟΦΗ στο νησί των Φαιάκων.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Τούμπας στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη αλλά και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον προβληματικό φέτος Παναθηναϊκό και τον ιδιαίτερα δυνατό Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής: ΣΗΜΕΡΑ: Κέρκυρα - ΟΦΗ (17.15, ΝS 2), Πανιώνιος - ΑΕΚ (17.15, ΝS 1), Ατρόμητος - Ολυμπιακός (19.30, NS 2). ΑΥΡΙΟ: Πανθρακικός - Βέροια (16.00 NS 1), Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (18.15, NS 1), Πλατανιάς - Ξάνθη (18.15, NS 2), ΠΑΟΚ - Αρης (20.30, NS 1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Γιάννενα - Λεβαδειακός (20.30, NS 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ