Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια με τρία παιδιά

Επανασύνδεση στην παροχή του ρεύματος σε οικογένεια με τρία παιδιά, το τελευταίο μόλις 20 ημερών, πέτυχαν χτες με παρέμβασή τους στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Περιστερίου.

Πρόκειται για μία οικογένεια από την περιοχή, η γυναίκα είναι άνεργη, ενώ ο σύζυγός της είναι ο μόνος που αυτή τη στιγμή φέρνει ένα εισόδημα στο σπίτι. Κατά καιρούς, η οικογένεια κατέβαλλε χρήματα στη ΔΕΗ για να εξοφλήσει τους λογαριασμούς, ωστόσο τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, σε συνδυασμό με την έλευση του νέου μέλους, κατέστησαν αδύνατη την εξόφληση των λογαριασμών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΔΕΗ να προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης τη στιγμή που η οικογένεια έχει άμεση ανάγκη να φροντίσει το νεογέννητο παιδί της.

Σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Λαϊκής Επιτροπής με τη διευθύντρια του υποκαταστήματος κατέστησε σαφές την ανάγκη για άμεση επανασύνδεση και την επικινδυνότητα που έχει αυτή η κατάσταση στην υγεία του παιδιού. Παράλληλα, επισήμαναν ότι η λαϊκή οικογένεια δεν μπορεί πια να αντέξει τους απανωτούς φόρους και τις αυξήσεις των τελών που συνοδεύουν τους λογαριασμούς, αλλά και εκείνους που πρόκειται να έρθουν, χρεώνοντας με ιλιγγιώδη ποσά την εργατική λαϊκή οικογένεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ