Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Μπαράζ... τραυματισμών

Δεν προλαβαίνει να χαμογελάσει ο Σάντος με την επίλυση ενός προβλήματος και σκυθρωπιάζει ξανά από την εμφάνιση άλλου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος -που είχε κληθεί ως αντικαταστάτης του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου- επίσης αποκλείστηκε λόγω οιδήματος στον τετρακέφαλο. Στη θέση του κλήθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Φωτάκης.

Από την απογευματινή προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις και ο Λουκάς Βύντρα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, θα καθορίσουν αν ο Σάντος μπορεί να τον υπολογίζει ή θα μετρήσει μια ακόμα απώλεια των βασικών του επιλογών.

Οσο για τον Τζαβέλλα, χτες το πρωί προπονήθηκε. Ομως το απόγευμα μετέβη για νέες εξετάσεις (ταλαιπωρείται από ίωση) και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Αν τελικά δεν τα καταφέρει θα τον αντικαταστήσει ο Κώστας Σταφυλίδης που προβιβάστηκε από την ομάδα των Ελπίδων και πήρε μέρος στην προπόνηση.

  • Ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη της Μολδαβίας αναδείχθηκε η Εθνική Νέων, στην πρεμιέρα του 4ου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013. Οι «γαλανόλευκοι» ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες και είχαν δοκάρι με τον Δώνη (89'). Αύριο αντιμετωπίζουν (21:00) την οικοδέσποινα Β. Ιρλανδία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ