Τρίτη 16 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Οι σημερινές επιλογές

Την κωμική ελληνική ταινία «Της νύχτας τα καμώματα», σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου, θα μεταδώσει σήμερα στις 20.00 η ΕΤ-3.

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής περιπολίας ενός αστυνομικού, ξετυλίγονται έξι διαφορετικές ιστορίες. Μια κοπέλα θέλει να αυτοκτονήσει, μια γυναίκα κινδυνεύει από το σκληρό αδερφό της, εξαιτίας της προκλητικής της συμπεριφοράς, ένας μέθυσος σπαράζει για το χαμό της γυναίκας του, ένας άντρας διαπράττει κλοπή για να ταΐσει την οικογένειά του, ένας σύζυγος υπομένει τη σκληρότητα της γυναίκας του, και μια ταβέρνα γίνεται σκηνικό τσακωμού ανάμεσα σε μεθύστακες... Η ταινία είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο «Ουδέν το αξιοσημείωτον». Παίζουν: Βασίλης Αυλωνίτης, Σμαρούλα Γιούλη, Ελένη Χατζηαργύρη, Ορέστης Μακρής.

Στις 23.00 η ΕΤ-3 θα μεταδώσει τη δραματική ελληνική ταινία «Ο κράχτης» του Κώστα Ανδρίτσου .

Η μεγαλοαστή Γιούλα, η οποία δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τα προβλήματα της χαλυβουργίας που κληρονόμησε, πλήττει και το ρίχνει στις συνεχείς διασκεδάσεις. Η χαλυβουργία διευθύνεται από τον Αλέξη, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη εντυπωσιάζεται από τον Τάσο, έναν εκπρόσωπο των εργατών. Αυτός είναι αρραβωνιασμένος και αντιπαρέρχεται το φλερτ της Γιούλας. Για να μην ξενιτευτεί ο αρραβωνιαστικός της αδελφής του, συνδέεται τελικά με τη μεγαλοαστή, πράγμα που τον φέρνει σε σύγκρουση με τους παλιούς του φίλους οι οποίοι τον βλέπουν σαν υποτακτικό της αφεντικίνας. Οταν εγκαταλείπει την αρραβωνιαστικιά του, η οποία έχει μείνει έγκυος, εκείνη παντρεύεται τον παιδικό του φίλο. Το τελικό χτύπημα έρχεται όταν ανακαλύπτει ότι η Γιούλα είναι τοξικομανής και ότι ο άντρας της δεν έχει πεθάνει. Παίζουν: Γιώργος Φούντας, Μάρω Κοντού, Τάκης Εμμανουήλ, Νίκη Τριανταφυλλίδη.

Το μουσικό έργο «Ο Λανγκ Λανγκ στο Σένμπουρν», με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης, θα μεταδώσει απόψε στις 22.10 το κανάλι της Βουλής. Σολίστ στο πιάνο είναι ο Λανγκ Λανγκ σε έργα του Βέμπερ, του Σοπέν, του Μπετόβεν, του Χέλμεσμπέργκερ, του Λιστ και του Ε. Στράους. Διευθύνει ο Ζούμπιν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ