Τετάρτη 17 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προς ανανέωση συμβολαίων

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει στο κλείσιμο των υποθέσεων τόσο του Ραφίκ Τζεμπούρ, όσο και του Χοσέ Χολέμπας, όπως και να κάνει συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης στο Βασίλη Τοροσίδη.

Το έδαφος είναι πρόσφορο, καθώς και οι δυο παίκτες δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν στον Πειραιά, για τα επόμενα δύο χρόνια ακόμη, όπως όλα δείχνουν ότι θα είναι τα χρονικά όρια της νέας συμφωνίας τους.

Οι υπογραφές δεν αποκλείεται να πέσουν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, καθώς και οι δυο παίκτες βρίσκονται στην Αθήνα, αφού δεν συμμετέχουν στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στο θέμα Τοροσίδη λέγεται ότι αμέσως μετά την επιστροφή της Εθνικής από τη Σλοβακία, θα καλέσει τον παίκτη στον οποίο θα υποβάλει και συγκεκριμένη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Στο μεταξύ αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον Γιάννη Σκόνδρα του Ατρόμητου και δεν αποκλείεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση το Γενάρη. Αλλωστε χθες η ΠΑΕ του Περιστερίου ανανέωσε το συμβόλαιο του Βαγγέλη Νάστου...

  • Τον Τζιοβάνι θα τιμήσει το Σάββατο ο Ολυμπιακός λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την εξαετή προσφορά του στο σύλλογο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ