Τρίτη 23 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΦΩΤ.

Σήμερα, 23 Οκτωβρίου, κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ. Για τη μνήμη του, η σύζυγός του Νικολέττα Κυριαζοπούλου, προσφέρει 150 ευρώ για την ενίσχυση των αγώνων του ΠΑΜΕ.

***

ΦΩΤ.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 40 μέρες από τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου, πατέρα και παππού μας ΗΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ. Ενός ανθρώπου καθαρού και αληθινού. Σε όλη του τη ζωή στάθηκε με διάφορους τρόπους δίπλα στο ΚΚΕ, πιστός ιδεολόγος και υπερασπιστής του σε δύσκολα χρόνια.

Σεβόμενοι την επιθυμία του προσφέρουμε στην αγαπημένη του εφημνερίδα, τοn «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟ Καματερού, το ποσό των 50 ευρώ με την ευχή να βρουν εκδίκηση τα όνειρα.

Μας λείπεις πολύ,

η οικογένειά σου

***

ΦΩΤ.

Η Φένια Σεφεριάδου προσφέρει μέσω της ΟΒ Ψυχολογίας 50 ευρώ στη μνήμη του πατέρα της ΣΤΑΘΗ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ και του θείου της ΜΙΧΑΛΗ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ, πιστών αγωνιστών και συντρόφων μέχρι το τέλος της ζωής τους.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αδικοχαμένου λεβέντη μας ΑΡΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε τη χρονιάτικη εισφορά μας 300 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η οικογένειά του

Βάσω - Φωτούλα - Σπύρος - Ευτυχία

*Στη μνήμη, επίσης, του αγαπημένου της φίλου ΑΡΗ και για τα γενέθλιά του, η Μαίρη Βαλαβάνη προσφέρει τη χρονιάτικη εισφορά της 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου, ΑΛΕΚΟΥ ΤΣΙΡΑΚΟΥ, που «έφυγε» τόσο απρόσμενα από κοντά μας, οι φίλοι του Βασίλης και Δήμητρα Παλιούρα και Ιορδάνης και Αναστασία Καπόγλου, προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη» το ποσό των 100 ευρώ.

*Στη μνήμη του αγωνιστή και αντιπροέδρου της Ενωσης συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, ΑΛΕΚΟΥ ΤΣΙΡΑΚΟΥ, που «έφυγε» άδικα και ξαφνικά από κοντά μας, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό, το ΔΣ του σωματείου προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» το ποσό των 70 ευρώ.


Νικόλαος Κυριαζόπουλος
Νικόλαος Κυριαζόπουλος

ΗΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ