Τρίτη 23 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Φτωχή» τηλεοπτική βραδιά

«Φτωχή» η αποψινή τηλεοπτική κινηματογραφική βραδιά. Ελλείψει κάποιας καλύτερης, το αστυνομικό θρίλερ «Ο πληροφοριοδότης», του Μάρτιν Σκορτσέζε, που θα προβληθεί απόψε στις 22.00 από το STAR, είναι η ταινία που ξεχωρίζει.

Προκειμένου να διατηρήσει την παντοδυναμία του, αρκετά χρόνια πριν, ένας πανίσχυρος άνδρας της Ιρλανδικής Μαφίας, είχε τοποθετήσει μέσα στους κόλπους της Αστυνομικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης μια ομάδα από τους πιο εξέχοντες και χαρισματικούς νεαρούς άνδρες του. Σκοπός του ήταν να αναρριχηθούν στην ιεραρχία της αστυνομίας και να αποτελέσουν στο μέλλον, τους πιο πιστούς πληροφοριοδότες του. Παράλληλα, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την έξαρση του οργανωμένου εγκλήματος, οι αστυνομικές αρχές της Βοστόνης αποφασίζουν να τοποθετήσουν έναν μυστικό τους πράκτορα στην οργάνωση του αρχιμαφιόζου της περιοχής, τον Μπίλι Κόστιγκαν, ο οποίος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αρχιμαφιόζου και να διεισδύσει στην οργάνωσή του.

Ατμοσφαιρικό, αγωνιώδες ριμέικ της ταινίας «Ο Ανθρωπος του Νόμου» των Βάι Κιουνγκ Λάου και Αλαν Μακ (παραγωγής Χονγκ Κονγκ, 2002). Ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία, καλή φωτογραφία, ντεκόρ, ατμόσφαιρα και πολύ δράση. Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ματ Ντέιμον, Τζακ Νίκολσον, Μαρκ Γουόλμπεργκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ