Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγώνας δίχως... αύριο

Να μη μείνει τούτη τη φορά στην καλή απόδοση (όπως στον αγώνα κόντρα στην Αρσεναλ στο Λονδίνο), αλλά να επιστρέψει στον Πειραιά με βαθμούς στις αποσκευές του θέλει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ σήμερα στη Γαλλία (21.45, ΝΕΤ), το οποίο θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Champions League. Αλλωστε περιθώρια για τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν υπάρχουν καθώς ενδεχόμενη νέα αποτυχία τους φέρνει ένα βήμα πριν το «αντίο» στο στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ θέτει σε αμφιβολία και το δεύτερο, που είναι η συμμετοχή στο Europa League.

«Θέλουμε τη νίκη και γι' αυτή θα παλέψουμε» είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και συνέχισε: «Και οι δυο ομάδες καίγονται για τη νίκη και όποια χάσει μάλλον θα αποχαιρετήσει το θεσμό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ο Ρέφικ Τζεμπούρ τόνισε: «Είναι σαν τελικός για εμάς. Και οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν στο Champions League. Μπορεί οι πιθανότητες να δείχνουν πως μπορούμε να προσωρήσουμε στο Europa League, όμως εμείς σκεφτόμαστε το Champions League».

Σχετικά με την ενδεκάδα, όλα είναι ανοιχτά για τη θέση Νο1. Ο Κάρολ έχει ανεβάσει την απόδοσή του, ήταν πολύ καλός και στον αγώνα της Βόρειας Ιρλανδίας με την Πορτογαλία, αλλά δεν αποκλείεται ο Ζαρντίμ να συνεχίσει να χρησιμοποιεί στην Ευρώπη τον Μέγερι (όπως είχε δηλώσει άλλωστε εξαρχής) .

Από εκεί και πέρα, την τετράδα της άμυνας αναμένεται να απαρτίζουν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Στα χαφ όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστούν οι Μοντέστο, Μανιάτης και Μασάντο και στην επίθεση οι Αμπντούν, Φουστέρ και Τζεμπούρ.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Αρσεναλ θα υποδεχτεί στο «Εμιρέιτς» τη Σάλκε (21.45, ΝS2).

  • Tα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς: Ζενίτ - Αντερλεχτ (19.00, ΝS1), Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, ΝS1), Αγιαξ - Μάντσεστερ Σίτι (21.45, NS3), Μάλαγα - Μίλαν (21.45, ΝS7), Πόρτο - Ντιναμό Κιέβου (21.45), Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Π.Σ. Ζερμέν (21.45).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ