Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Κινητοποιήσεις και αναβολές

Δεν έγιναν οι προγραμματισμένες εκλογές για τα Συμβούλια Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, μετά από κινητοποιήσεις φοιτητών. Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα επαναληφθούν σήμερα και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αύριο. Στη Θεσσαλία, το ψήφισμα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών ενάντια στα Συμβούλια είχαν υιοθετήσει από τις Γενικές Συνελεύσεις οι Σύλλογοι Μηχανικών Υπολογιστών Δικτύου, Χωροταξίας, Δημοτικής Εκπαίδευσης και Φυτικής Παραγωγής.

Σήμερα είναι προγραμματισμένες εκλογές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στα Πανεπιστήμια Μακεδονίας, Πειραιά, Αιγαίου, Ιωαννίνων, Πάντειο («εκπροσώπου» φοιτητών) και στη Γεωπονική της Αθήνας. Επαναληπτικές εκλογές για τα Συμβούλια Διοίκησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα στα Πανεπιστήμια Αθήνας και Πάτρας. Στο Πάντειο οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν αύριο. Σε όλα τα ιδρύματα είναι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις.

Η πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης ανακοίνωσε ότι οι εκλογές για τα Συμβούλια Διοίκησης θα γίνουν την Πέμπτη 1 Νοέμβρη.

Δυναμικά στο Αριστοτέλειο

Στη Θεσσαλονίκη, με μαζικές κινητοποιήσεις, σήμερα από τις 8 το πρωί, οι φοιτητές, οι διδάσκοντες και οι εργαζόμενοι του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ, θα μπλοκάρουν τις εκλογές για τα Συμβούλια Διοίκησης. Στο ΑΠΘ, ο ΕΣΔΕΠ έχει αποφασίσει απεργία για σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού έχει αποφασίσει στάση εργασίας για σήμερα και οι φοιτητές με αποφάσεις ΔΣ και ΓΣ, θα μπλοκάρουν τις εκλογές για την ανάδειξη των Εσωτερικών Μελών του Συμβουλίου του ΑΠΘ και τη συμμετοχή των φοιτητών στα άθλια ενιαία ψηφοδέλτια για το Συμβούλιο του ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ