Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ
ΦΩΤ.

Σήμερα 26 Οκτώβρη συμπληρώνονται 16 χρόνια που έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός μου ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, που υπηρέτησε πιστά ως το τέλος της ζωής του, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας.

Η συντρόφισσά του Στέλλα Λημνιού - Κουτροκόη

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΔΗΜΗΤΡΗ (Μίμη) ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΥ για την ονομαστική του γιορτή προσφέρω 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» που τον φρόντισε στο τέλος της ζωής του.

Η σύντροφός του Μαρία

***

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ Φ. ΚΩΤΣΙΡΑ προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πατησίων.

Η γυναίκα και τα παιδιά του

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου γιου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ, για την ονομαστική του γιορτή, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας στο ΚΚΕ, στο κόμμα που πίστευε και τιμούσε και το ποσό των 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η μητέρα του Μαίρη Σταθάκου

***

ΦΩΤ.

Συμπληρώνονται 18 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (ΕΡΜΗ), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 50 ευρώ.

Αγγελική Αγραφιώτου

***

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, από το Αγιόφυλλο Καλαμπάκας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που εξορίστηκε επί 3 χρόνια στη Μακρόνησο, («στα ανήλικα»), καθώς και του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ, από το Γερακάρι Καλαμπάκας, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που πέθανε προχτές Τετάρτη, 24 Οκτώβρη 2012, ο Στέφανος Νταής, από τον Κονισκό Καλαμπάκας, προσφέρει 40 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου ξαδέρφου ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ προσφέρω στην ΚΟΒ Νέας Μάκρης 100 ευρώ.

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αλέκα Παπαρήγα

Στη μνήμη του αγαπημένου μου Θείου ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ προσφέρω στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων 50 ευρώ.

Βασιλεία Παπαρήγα


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Ερμής)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Ερμής)

ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ