Τρίτη 30 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τρόικα κορυφής

Ολυμπιακός, Κολοσσός και Πανιώνιος βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, αφού πέτυχαν το 3Χ3.

Οι ερυθρόλευκοι ξέσπασαν στον Ικαρο μετά τη βαριά ήττα από την Ζαλγκίρις, ο Κολοσσός ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ελευσίνας, ενώ ο Πανιώνιος αν και βρέθηκε στο -12 βρήκε τη δύναμη να γυρίσει το ματς στην Καβάλα.

Αγχωτική νίκη για τον Αρη επί του Ηλυσιακού στο ντεμπούτο στον πάγκο για τον Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ στο καλάθι επικράτησε στο τέλος το Περιστέρι του Απόλλωνα Πάτρας διά χειρός Θορν στη μοναδική φορά που οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στον αγώνα!

Ο ΚΑΟΔ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο ΠΑΟ ζευγάρωσε τις νίκες του κόντρα στο Ρέθυμνο με άνετη επικράτηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: Κολοσσσός - Πανελευσινιακός 78-71, Αρης - Ηλυσιακός 64-63, Καβάλα - Πανιώνιος 84-87, ΓΣ. Περιστερίου - Απόλλωνας Πάτρας 76-74, ΚΑΟΔ - ΠΑΟΚ 89-78, Ικαρος - Ολυμπιακός 53-97, ΠΑΟ - Ρέθυμνο 92-50.

Βαθμολογία: Ολυμπιακός, Κολοσσός, Πανιώνιος 6, ΚΑΟΔ, Περιστέρι, ΠΑΟ 5, ΠΑΟΚ, Αρης, Ηλυσιακός, Ικαρος, Πανελευσινιακός Ρέθυμνο 4, Απόλλωνας Πάτρας, Καβάλα 3.

  • Η κλήρωση του κυπέλλου, χτες, δεν έβγαλε πρόωρο ντέρμπι και έτσι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό. Η κλήρωση για τα ημιτελικά έφερε τον κάτοχο Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Φέτος, οι ημιτελικοί δεν είναι διπλοί αλλά νοκ άουτ και βάσει προγραμματισμού έχουν οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ