Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 3-1
Ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες την Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης» 3-1 και μπήκε για τα καλά στο «χορό» της πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μόνο αν... αυτοκτονήσει θα χάσει τη συνέχεια στην Ευρώπη μέσω Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι με το... καλημέρα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Μασάντο στο 4' με κοντινό βολέ αφού πρώτα είχε δοκάρι ο Μήτρογλου. Στην επανάληψη οι Γάλλοι ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπελχαντά στο 66' (το κέρδισε ο Καμαρά από τον Σιόβα). Οι παίκτες του Ζαρντίμ αφυπνίστηκαν και με τέρματα του Γκρέκο στο 80' με δεξί βολέ και του Μήτρογλου στο 83' με κοντινό πλάσε, έφτασαν στη σπουδαία επικράτηση.

Στον άλλο αγώνα του 2ου ομίλου, η Σάλκε ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Αρσεναλ. Η βαθμολογία: Σάλκε 8, Αρσεναλ 7, Ολυμπιακός 6, Μονπελιέ 1.

Συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς της Μονπελιέ και τα ΜΑΤ σημειώθηκαν λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη γαλλική ομάδα.

Περίπου 150 «θερμόαιμοι» φίλοι των φιλοξενούμενων μπήκαν «φουριόζοι» στο φαληρικό γήπεδο και -χωρίς κάποια ιδιαίτερη αιτία- συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, εκτοξεύοντας ακόμα και φωτοβολίδες προς το μέρος τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μανιάτης, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σιόβας, Γκρέκο, Αμπντούν, Μήτρογλου (91' Λυκογιάννης), Μοντέστο (73' Φουστέρ), Μασάντο (86' Φέισα), Χολέμπας.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Γιάνγκα Εμπίβα, Χίλτον (78' Κονγκρέ), Μπεντιμό, Μαρβό, Μπελχαντά, Καμπελά (46' Σαρμπονιέ), Σαϊχί, Μουνιέ (62' Τινάν), Καμαρά.

Στα άλλα χθεσινά ματς είχαμε: 1ος όμιλος: Ντιναμό Κιέβου-Πόρτο 0-0, Π.Σ. Ζερμέν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4-0, 3ος όμιλος: Αντερλεχτ-Ζενίτ 1-0, Μίλαν-Μάλαγα 1-1, 4ος όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι-Αγιαξ 2-2, Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ 2-2.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι του 5ου ομίλου ανάμεσα στη φετινή κάτοχο του τροπαίου Τσέλσι και την Σαχτάρ (NS 2). Στην άλλη αναμέτρηση η Γιουβέντους θα παίξει με τη Νόρτζερλαντ. Τα ματς στους άλλους ομίλους: 6ος: Μπάγερν-Λιλ (NS 3), Βαλένθια-Μπάτε Μπορίσοφ.7ος: Μπενφίκα-Σπαρτάκ Μόσχας, Σέλτικ-Μπαρτσελόνα (ΝΕΤ). 8ος: Κλουζ-Γαλατάσαραϊ, Μπράγκα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (NS 1). Ωρα έναρξης 21.45.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ