Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ξαναφουντώνουν οι κόντρες συμφερόντων

Ο «πόλεμος» συμφερόντων ανάμεσα στους μεγαλοεπιχειρηματίες του ποδοσφαίρου φαίνεται να ξαναφουντώνει και δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις ενόψει μάλιστα και του ερχόμενου, σε λίγο καιρό, ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων. Ετσι, νέα κοκορομαχία ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και στον ομόλογο του ΠΑΟ, Γιάννη Αλαφούζο. Το... σίριαλ που παίζεται στις πλάτες των οπαδών των δυο ομάδων και επιβαρύνει την ατμόσφαιρα του σάπιου επαγγελματικού ποδοσφαίρου είχε ένα ακόμη... επεισόδιο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ στο Φάληρο φρόντισε να αναφερθεί στον αιώνιο αντίπαλο δηλώνοντας: «Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε πισώπλατα χτυπήματα και λάσπη, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο η διοίκηση και εγώ, από σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΪ, είτε Αλαφούζος είτε Κούγιας. Πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα στοιχεία. Να κοιτάξουμε το άθλημα, να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά. Εμείς θα δίνουμε τις απαντήσεις μας σε όλους αυτούς στο γήπεδο».

Στην αντίπερα όχθη, χτεσινές πληροφορίες έφεραν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γ. Αλαφούζο, να ετοιμάζεται να απαντήσει με αγωγή στις δηλώσεις του Β. Μαρινάκη.

  • Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία απέρριψε την πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για την ανακοίνωση που εξέδωσε η δεύτερη μετά τον αγώνα Λεβαδειακού - Παναθηναϊκού. Η έφεση εκδικάστηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, έγινε δεκτή και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης της σχετικής ανακοίνωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ