Κυριακή 18 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
Είδε το φως ο «τρομονόμος»

Δόθηκε την περασμένη Δευτέρα στη δημοσιότητα το σχέδιο του «τρομονόμου», το οποίο η κυβέρνηση συνέταξε καθ' υπαγόρευση των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση δήθεν της τρομοκρατίας. Το νομοσχέδιο για τον «τρομονόμο», που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ, επιβεβαιώνει τις μεγάλες ανησυχίες και δικαιώνει τις αντιδράσεις που υπήρξαν από πολλούς φορείς, πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα της δημόσιας ζωής του τόπου.

Ο νέος «τρομονόμος» καθιερώνει επίσημα την παρακολούθηση των τηλεφώνων και την παρακολούθηση με τη χρήση εικόνας και ήχου. Επεκτείνει τη δημιουργία νέων δικτύων χαφιέδων. Δημιουργεί νέες αυξημένες δυνατότητες φακελώματος και καθιερώνει τον υποχρεωτικό έλεγχο του ανθρώπινου DNA. Δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζονται κατηγορίες από «μάρτυρες», με χρήση ψεύτικων στοιχείων. Και όλα αυτά είναι μόνο μερικά από όσα αποκαλυπτικά απαράδεκτα προβλέπει ο νέος «τρομονόμος».

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, καλεί τις λαϊκές δυνάμεις να βάλουν φρένο με την παλλαϊκή συσπείρωση και πάλη τους, ώστε να μην περάσει το αντιδραστικό νομοσχέδιο και να μη νομιμοποιηθεί στις λαϊκές συνειδήσεις! Αντιδράσεις καταδίκης από κόμματα, μαζικούς φορείς και κινήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ