Σάββατο 10 Νοέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ
φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Βέρα Καραγιάννη

***

Ο Α. Πάντος προσφέρει 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του ανιψιού του, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΕΡΡΑΣΑ.

***

φωτό

Στη μνήμη της συζύγου του, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ (ΑΝΥΦΑΝΤΗ) που, πριν από 6 μήνες, «έφυγε» από κοντά μας, ο σ. Βασίλης Ανυφαντής και τα παιδιά του προσφέρουν στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κερατέας.

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου, σ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΜΠΟΥΝΗ (φωτ.), προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση, μέσω της ΚΟ Κυψέλης, και για τη μνήμη του γαμπρού μου, ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ και του κουνιάδου μου, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΖΑΜΠΟΥΝΗ που σκοτώθηκαν και οι δύο μαχητές του ΔΣΕ. Προσφέρω, επίσης, 10 ευρώ στη Δημοκρατική Μέριμνα και 15 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Ευαγγελία Ζαμπούνη

***

φωτο

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, που στάθηκε αταλάντευτα στο πλευρό του Κόμματος σε όλη την πορεία της ζωής της κι «έφυγε» στις 24.9.2012, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Αθηνά Τσούγκα

***

φωτο

Πέρασαν 15 χρόνια από το θάνατο της ΑΝΤΡΙΑΝΑΣ ΛΕΓΑΚΗ, μέλους της ΚΟΒ Κατάκολου του ΚΚΕ. Ηταν ιδανικός τύπος ανθρώπου, γελαστού και χαρούμενου, γεμάτου ζωντάνια που από μακριά αισθανόσουν τη ζεστασιά της ανθρωπιάς της. Στάθηκε όρθια, δίνοντας τη μάχη της ζωής επί 27 χρόνια παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω της κλονισμένης υγείας της. Κατόρθωνε να πορεύεται μαχητικά στους αγώνες και στα καθήκοντα που της έβαζε η κομματικής της συνείδηση και το Κόμμα. Υπήρξε υπόδειγμα συζύγου και μητέρας που τη χαρακτήριζαν το ήθος και η ευγενική στάση στη ζωή, η αξιοπρέπεια, η σεμνότητα και η αγάπη για τον συνάνθρωπο που υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση μαζί με τους συντρόφους της.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Στη μνήμη της, για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, ο σύντροφός της Μιχάλης Λεγάκης προσφέρει, μέσω ΚΟ Μπουρναζίου (Περιστέρι) 60 ευρώ.


ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΓΑΚΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΝΥΦΑΝΤΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΝΥΦΑΝΤΗ

ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ