Σάββατο 17 Νοέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., στην κοινοτική αίθουσα του Καλοχωρίου με ομιλητή τον Ν. Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Σαλαμίνας, την Κυριακή 18/11, στις 10.30 π.μ., διοργανώνει εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις στο ΕΚ Σαλαμίνας. Θα μιλήσει ο Ν. Μαυροκέφαλος, Γραμματέας της ΝΕ Πειραιά.
  • Η ΚΟ Ελληνικού διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση για τα 95 χρόνια απ' την Οκτωβριανή Επανάσταση, τη Δευτέρα 19/11, στις 6.30 μ.μ., στο θεατράκι της οδού Χαλδείας 43, με θέμα: «Σοσιαλισμός: η μόνη λύση στην καπιταλιστική κρίση και τη βαρβαρότητα». Θα μιλήσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά, τη Δευτέρα 19/11, στις 7μ.μ., σύσκεψη στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Δ' Διαμερίσματος Πειραιά, τη Δευτέρα 19/11, στις 7 μ.μ. σύσκεψη στον Πολυχώρο «Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ» (Θήρας και Μαντινείας - Καμίνια), με ομιλήτρια τη Γιώτα Κονταξιδάκη, μέλος της ΝΕ Πειραιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ