Σάββατο 24 Νοέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Μεθοδεύσεις για το συνέδριο της ΟΔΠΤΕ

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ) για τις αλλαγές ημερομηνιών του συνεδρίου της Ομοσπονδίας από τις άλλες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το Κεντρικό Συμβούλιο (ΚΣ) της ΟΔΠΤΕ είχε αποφασίσει τη διεξαγωγή του συνεδρίου της Ομοσπονδίας προς τα τέλη Οκτώβρη 2012. Ξαφνικά ζητήθηκε από την πλειοψηφία του ΚΣ της ΟΔΠΤΕ να αναβληθεί το συνέδριο λόγω καταλήψεων στα ΑΕΙ. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο ΚΣ της ΟΔΠΤΕ αποδέχτηκαν αυστηρά μόνο ολιγοήμερη αναβολή και το Συνέδριο ορίστηκε για 4-5-6 Δεκέμβρη.

Χτες, όμως, τέθηκε εκ νέου ζήτημα αναβολής από ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ), χωρίς καν αιτιολογικό, αφού σχεδόν όλα τα Σωματεία έχουν κάνει εκλογές. Μάλιστα, οι τρεις αυτές παρατάξεις δήλωσαν ότι παίρνουν αυτή την απόφαση τηλεφωνικά και εκ των υστέρων θα αποφασίσει το ΚΣ!

Το ΠΑΜΕ μιλάει για μεθοδεύσεις, καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές και τα Σωματεία να καταγγείλουν την πλειοψηφία του ΚΣ της ΟΔΠΤΕ και να απαιτήσουν να πραγματοποιηθεί το συνέδριο στις 4-5-6 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ