Κυριακή 25 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Ελένη Μπέλλου σε Ρέθυμνο και Χανιά

Την Παρασκευή 30/11 και το Σάββατο 1/12

Η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά την Παρασκευή 30/11 και το Σάββατο 1/12. Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει διάλεξη στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο μάθημα του αναπληρωτή καθηγητή Ιωάννη Μαραγκού. Η διάλεξη θα έχει θέμα την Απόφαση του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό και θα γίνει στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα Δ3-7α.

Το Σάββατο, στις 10 π.μ., θα επισκεφτεί το χωριό Πλάτανος Κισσάμου στα Χανιά, όπου και θα γίνει συνάντηση με ομάδα παραγωγών πρώιμων κηπευτικών, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πλατάνου καθώς και τον Αγροτικό Σύλλογο της περιοχής. Η συνάντηση αφορά τη «συζήτηση και ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από τις συνέπειες της κρίσης για τους παραγωγούς και τη θέση του ΚΚΕ». Συνάντηση με αντίστοιχο θέμα θα πραγματοποιηθεί και στην Κουντούρα Σελίνου, στη 1 μ.μ., με ομάδα παραγωγών, Αγροτικούς Συλλόγους της περιοχής και την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Αργότερα το βράδυ του Σαββάτου, η Ελένη Μπέλλου θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο, όπου και θα γίνει ομιλία της με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ», που διοργανώνει η ΝΕ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης. Η ομιλία θα γίνει στις 8 μ.μ. στο κέντρο «Χατζησπύρος», στο Σωματά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ