Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ
ΦΩΤ.

Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατο του συζύγου μου ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καλογρέζας.

Σοφία Χατζηχρήστου

* Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μας ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ, που σε δύσκολες εποχές κράτησε τη σημαία ψηλά δίνοντάς μας το παράδειγμα. Προσφέρουμε στη μνήμη του 60 ευρώ.

Οικογένεια Ανδρουλάκη

***

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΗ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ που κηδεύτηκε, χτες, στη Νίκαια, οι φίλοι του Βαγγέλης Παπασταματίου και Κώστας Μαντάς προσφέρουν 200 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟ Χαλκίδας - Θήβας του ΚΚΕ.

***

φωτο

Στη μνήμη της συζύγου του ΣΟΦΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ - ΧΗΝΗ, ο Μιχαλάκος Παναγιώτης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΦΑΣΟΥΛΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντιδικτατορικής πάλης στην επταετία της χούντας, μέλους του ΚΚΕ και συνδικαλιστή μετά τη νομιμοποίηση του Κόμματος, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

Θέμης Φασούλας

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΥΡΑ, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του και ιδρυτή του Σωματείου Συνταξιούχων Περιστερίου, τα παιδιά του προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Ιεροθέου - Κηπούπολης.

ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ
***

φωτο

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τις 16-1-2012 που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΗΣ. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μάραθο και την Πηγή Ικαρίας, από μικρός είχε μάθει να αγωνίζεται και να μεταδίδει ιδέες και αξίες για ισότητα, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια. Ενταγμένος στο ΚΚΕ σε νεαρή ηλικία έδωσε μάχες μαζί με τους συντρόφους του σε δύσκολους καιρούς για μια καλύτερη κοινωνία. Πίστεψε στον κομμουνισμό και πάλεψε γι' αυτό. Εξορίστηκε στη Μακρόνησο και έμεινε όρθιος μέχρι το τέλος. Ποτέ δεν μετάνιωσε και δεν απελπίστηκε για τίποτα.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στην ΚΟ Ικαρίας το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ.


ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΥΡΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΥΡΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ