Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΑΝΗΛΟΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ
ΔΑΝΗΛΟΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ
φωτ.

Στη μνήμη του φίλου μου, συντρόφου και συναδέλφου ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Γέρακα Αττικής.

Απόστολος Παππάς

***

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, αγωνιστή κομμουνιστή και, για πολλά χρόνια, προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης Καλλιθέας και δημοτικού συμβούλου, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καλλιθέας.

Τόνια Χαρατσίδου

***

φωτ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ που υπήρξε σε όλη του τη ζωή αγωνιστής πιστός στο ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω ΚΟ Καλλιθέας.

Η οικογένειά του

***

φωτό 3

Στη μνήμη των πρωτοπόρων και, επί ζωής, πιστών στο ΚΚΕ αγωνιστών και για πολλά χρόνια συγκρατούμενών μου στα κάτεργα του φασισμού, ντόπιου και ξένου: ΕΡΥΘΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΗ (Πετρή), ΛΟΥΛΕ ΚΩΣΤΑ, νομικού, ΣΙΓΑΝΟΥ ΜΑΝΩΛΗ, γιατρού, ΚΑΝΑΒΟΥ ΣΤΑΘΗ, γιατρού, ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ ΔΑΝΗΛΟΥ, γεωπόνου. Επίσης, στη μνήμη όλων των επιφανών και ηρωικώς πεσόντων στις επάλξεις των αγώνων του Κόμματος, προσφέρω, πρώτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση, 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Κυψέλης.

Μπάμπης Λεωνιδάκης, αντιστασιακός

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ, που «έφυγε» άδικα χάνοντας την μάχη με τον καρκίνο πριν 4 μήνες, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσα από τις γραμμές του οποίου πάλεψε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, 100 ευρώ μέσω Αχτίδας Υγείας. Ο Λουκάς έδινε πάντα τις μάχες με πείσμα και αισιοδοξία και ήταν έτσι ως το τέλος.

Ιωάννα Κ.


ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΕΣ

ΕΡΥΘΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΗ
ΕΡΥΘΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΗ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΛΙΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΙΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΣΜΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΣΜΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ