Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επικίνδυνες... κοκορομαχίες

Οι... κοκορομαχίες των επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου με γνώμονα πρωτίστως την υπεράσπιση των συμφερόντων τους (εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων) για μια ακόμη φορά ...φουντώνουν και οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ που θα γίνει την άλλη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», άρχισε... νωρίτερα, όχι όμως στο τερέν, αλλά στις κόντρες παραγόντων, υπό μορφή δηλώσεων και ανακοινώσεων, που έχουν πλέον συνεχή ροή ανάμεσα στους προέδρους των δύο αιωνίων. Μετά το μεταμεσονύχτιο επιθετικό... κρεσέντο του Γιάννη Αλαφούζου, «περί μαφίας του ποδοσφαίρου», ήταν η σειρά της Πειραϊκής ΠΑΕ, μέσω ανακοίνωσης, να κατηγορήσει τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» για τεχνητή ένταση που διαρκώς αυξάνεται από τις τακτικές δηλώσεις του. Ακόμη, κάνει λόγο πως οι ερυθρόλευκοι συνειδητά δεν απαντούν, προκειμένου να συμβάλουν στη διατήρηση της ηρεμίας, αλλά σημειώνεται πως θα θεωρήσουν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού υπεύθυνο και ηθικό αυτουργό για τυχόν επεισόδια στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων! Σε ανακοίνωση-απάντηση οι πράσινοι αφού αναφέρονται στην αντίδραση του Ολυμπιακού με τη λαϊκή ρήση «όποιος έχει την μύγα», διευκρινίζουν πως θα εργαστούν προς κάθε κατεύθυνση για την άριστη διοργάνωση του αγώνα.

  • Ενδιαφέρον για τον Χοσέ Χολέμπας φαίνεται πως έχει εκδηλώσει ο ΠΑΟΚ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα «Metrosport». Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να «αρπάξουν» το διεθνή μπακ από τον Ολυμπιακό, δίνοντάς του 100.000 ευρώ περισσότερα!
  • Μπορεί στον Αρη να μην υπάρχει ακόμα διοίκηση μακράς πνοής και τα προβλήματα να είναι τεράστια, όμως φαίνεται πως κατέληξαν στον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας! Πρόκειται για τον άλλοτε τεχνικό της Αλμερία Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, ενδεχομένως και σήμερα, για συζητήσεις. Εναλλακτική λύση παραμένει ο Γιάννης Αναστασίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ