Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Πέτυχε επανασύνδεση ρεύματος σε ανέργους

Από πρόσφατη κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής
Από πρόσφατη κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής
Την επανασύνδεση του ρεύματος σε λαϊκές οικογένειες από την περιοχή του Λαυρίου πέτυχε η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής, μετά από παρέμβασή της στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Κορωπί. Την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στη Λαϊκή Επιτροπή, υπήρξαν διακοπές ρεύματος σε τρεις οικογένειες ανέργων με δύο, τρία και πέντε παιδιά αντίστοιχα. Επίσης, την περασμένη Δευτέρα, εργολαβικό συνεργείο έκοψε το ρεύμα σε έναν οικοδόμο και άνεργο τα τελευταία δύο χρόνια και σε ακόμα μία άνεργη μητέρα, τεσσάρων παιδιών, η οποία συντηρεί και τη μητέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Επιτροπής νωρίτερα είχε συναντηθεί και και με τον υπεύθυνο των διακανονισμών στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Λαύριο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει διακοπές σε σπίτια κι ότι ο ίδιος δε μπορεί παρά να εφαρμόσει την εγκύκλιο που ορίζει η επιχείρηση σε αυτές τις περιπτώσεις. Από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία της Επιτροπής ξεκαθάρισε ότι δε θα αφήσει καμία εργατική λαϊκή οικογένεια να βυθιστεί στο σκοτάδι και θα βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη.

-- Σήμερα στις 9 π.μ., κινητοποίηση για την κατάσταση στην Υγεία στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα» διοργανώνουν οι Λαϊκές Επιτροπές Νέας Ιωνίας, Πατησίων - Κυψέλης, Νέου Ηρακλείου & Μεταμόρφωσης.

-- Αντίστοιχα στις 8.30 π.μ., κινητοποίηση στη ΔΕΗ διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας (οδός Σκίππη και Αραπάκη).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ